Our specialist's review

By Marie K.

Marie K.

Because of the growing large breed puppies already when they are 24 months old they have grown up. Therefore we should provide these dogs with necessary nutrients to maintain their health without adding gaining too much weight. This Purina Puppy Robust Proplan offers excellent nutrient composition, colostrum, L-carnitine, fatty acids to cover all the needs of growing dog. For large breed dogs kibble should be large, it is important to encourage chewing.

Dog food offers

Pro Plan Puppy Robust Large Breed Chicken and Rice

PRO PLAN® PUPPY ORIGINAL Rich in Chicken with Rice has changed his look! Do you want to see it? Click here PRO PLAN® PUPPY ORIGINAL with OPTISTART®* is complete nutrition for protection for all puppies. Contains DHA, naturally ...

Weight

Order 2 units, don't run out of it

Customers who have seen this product have also purchased..

Ingredients Pro Plan Puppy Robust Large Breed Chicken and Rice

Ingredients: Chicken (20%), wheat, maize gluten, dehydrated poultry protein, rice (8%), animal fat, maize, digest, beet pulp, dried egg, fish oil, calcium phosphate, potassium chloride, sodium chloride, minerals, colostrum, calcium carbonate, DL-Methionine, L-Lysine.

Antioxidant: Tocopherol (rich extracts of natural origin).

Vitamins: Vitamin A: 15000 IU/kg, Vitamin D3: 750 IU/kg, Vitamin E: 170 mg/kg, Vitamin C: 70 mg/kg.

Features Pro Plan Puppy Robust Large Breed Chicken and Rice

  • Reference7613031348732
  • Weight3 Kg, 14 KG
  • BrandPro Plan
  • Physical ActivityStrong, Soft, Average
  • AgePuppy
  • FlavorChicken
  • Dog SizeMaxi, Giant
  • Quantity3 Kg, 14 Kg
  • Made inItaly, France
  • ManufacturerPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Description Pro Plan Puppy Robust Large Breed Chicken and Rice

PRO PLAN PUPPY Large Breed ROBUST ® gazdag csirke rizzsel
A történelem során, nagy kutyák óta használják erejüket vagy a sebesség, ami oda vezetett, hogy két alapvetően különböző karosszéria típusa: Robosztus és sportos. Új vizsgálatok kimutatták, hogy ez a két test típus különböző táplálkozási igényeit és még így növekedésük során. Például egy nagy és erős kutya általában több testzsír, és engedményben részesülnek a kalóriabevitel hogy megakadályozzák a súlygyarapodás. Ezzel szemben a nagy, sportos kutyák fordítsuk több energiát a napi tevékenységek, és így több energiát igényel diéta. Sőt, a nagy sportos kutyák több energiát használ, mint a robusztus, akkor is, ha pihen.
Példák a nagy fajta sportos és robusztus: atlétikai RobustBoxer Basset HoundDalmatian Berni DogDobermann BloodhoundGerman Shepherd BullmastiffGreat Dane KomondorGreyhound MastiffGreyhound ír NewfoundlandPointer RetrieverSetter RottweilerWeimeraner San Bernardo
Teljes élelmiszer nagy fajta kölykök robosztus testalkatú (több mint 25kg termőképes).
Termék InfoPuppy Nagy Robusztus áll, hogy megfeleljen a különleges táplálkozási igényei nagyobb kölykök (felnőtt súlya> 25 kg), a robusztus fizikum, a 2 és 24 hónap. Nagy fajta kölykök általában a természet, alacsonyabb anyagcsere (kevesebb energiát használnak), mint a nagy fajta sportos fizikum. Ez az étel speciálisan fizikai támogatja robusztus, mert elősegíti a zsírmentes testtömeg.
OptiStart
Formula kolosztrum, megtalálható az első tej, és a gazdag természetes antitestek * bebizonyosodott, hogy fokozza az immunválaszt, hogy segítsen erősíteni a védelem által közvetített anyja. Ez is segít az egyensúly a jó és a rossz baktériumok a bél, hogy segítse kiskutya ellenállni a gyakori betegségek a kölykök.
Robusztus physiqueContains L-karnitin kombinálva megfelelő szintű fehérje és zsír fenntartani harmonikus növekedés egészséges fejlődését közös, mert kölykök egy robusztus fizikum általában szert túlsúly könnyen
Agy és VISIONContains DHA egy omega-3 zsírsav természetesen megtalálható az anyatejben, elengedhetetlen a jobb agy fejlődését és a jövőkép.

Customer Reviews Pro Plan Puppy Robust Large Breed Chicken and Rice

5 Stars | 14 Reviews
5 Stars
71%
4 Stars
21%
3 Stars
0%
2 Stars
7%
1 Stars
0%
By
in

Boa qualidade .

By
in

É uma ração muito boa e que os cães adoram; contudo comprada na Miscota,além de ficar mais em conta,os clientes podem comprar um calmante porque a entrega é bastante demorada e desesperamos a à espera da entrega.Se não comprarmos outra ração os cães irão morrer ,certamente.Lamento bastante que este problema não seja melhorado.

By
in

produit satisfaisant , la marque est connu pour sa qualité , mon chien les mange sans problème . Des explications plus précise quand aux quantité à donner serait le bien venu