Our specialist's review

By Marie K.

Marie K.

Free your dog from parasites. Thanks to the necklace´s antiparasitic Scalibor you will be able to play with you pet being sure that you are protected against fleas, ticks and even mosquito sandfly bites - that cause leishmaniasis. 

We recommend using this necklace all year, especially when having walks in parks or woods. Protection guaranteed for 100%.

If there is parasites in our dogs there will be parasites in our homes.

Dog food offers

Scalibor Antiparasitic Collar

An easy and effective way to protect your dog from ticks, including those that may carry organisms that cause serious diseases such as Lyme disease and Rocky Mountain spotted fever. Put a Scalibor® Protector Band on your dog and within 2 to ...

Length

 • 48 cm / 9.516Ft
  Gift: Folding feeder
 • 65 cm / 10.780Ft
  Gift: Folding feeder

Order 2 units, don't run out of it

 • x1 9.516Ft 9.516Ft/unit
 • x2 -381Ft 18.651Ft 9.135Ft last unit
 • x3 -571Ft 27.977Ft 8.945Ft last unit
 • x5 -952Ft 46.628Ft 8.564Ft last unit
 • x1 10.780Ft 10.780Ft/unit
 • x2 -431Ft 21.129Ft 10.349Ft last unit
 • x3 -647Ft 31.693Ft 10.133Ft last unit
 • x5 -1.078Ft 52.822Ft 9.702Ft last unit

Make your pet happy with one of these products!

Customers who have seen this product have also purchased..

Features Scalibor Antiparasitic Collar

 • Reference8713184000484
 • BrandScalibor
 • Insects and parasitesFlea, Ticks, Leishmaniasis Mosquitos
 • Length48 cm, 65 cm, 48 cm., 65 cm.
 • Dog SizeMedium, Maxi, Small
 • Type of ComponentsChemical
 • Pet Weight,

Description Scalibor Antiparasitic Collar

Scalibor ® egy új koncepció a paraziták elleni nyakörv. Hatóanyaga, a deltametrin, egy erősen lipofil alkotó megjelent és terjesztett a lipid réteg kutyaprém, amely az egész testet egy héten. Ezért az innovatív konstans felszabadulását deltametrin közvetlenül és kizárólag a kutya bőre különbözik a legtöbb más gallérok, amelyben a hatóanyag szabadul bepárlással. Ezekben más bolha nyakörvek, sok a hatóanyag elvész, és termelnek szag. És csak egy kis töredéke marad, hogy megvédje a kutya. A Scalibor ®, a kutya megkapja a szükséges mennyiségű deltametrin nap mint nap, 6 months.The gyors neurotoxikus hatása van a paraziták a deltametrin hogy optimális eredményeket a paraziták elleni fellépés: Fejleszteni kell a taszító hatást, így a legtöbb A sandflies vagy kullancsok nem kap, hogy felfüggeszti az állatot, így megakadályozta, hogy etetés. Okoz idegrendszeri tüneteket, és megakadályozza a paraziták egyaránt sandflies és a bolhák és kullancsok elérheti viszketés (anti élelmiszer hatás). Elősegíti a gyilkos paraziták (halálos hatás).

Scalibor ® védelmet nyújt 6 hónap ellen harapás sandflies (Phlebotomus perniciosus) távadók leishmaniasis. Tehát, hogy megvédje a Scalibor ® kutya ellen harapás sandflies, ami szintén véd a leishmaniasis.

Scalibor ® nagyon hatékony kullancsok ellen, mert deltametrin aktív minden fejlődési szakaszban: lárvák, nimfák és a felnőttek, sőt az esetek nagy fertőzöttség: kísérleti fertőzések a bizonyítékok hatalmas (25-50 kullancsok ) és az ismétlődő (10 egymást követő fertőzések).

Scalibor ® is bizonyítja, hatékony 4 hónapig a megelőzés bolha fertőzöttség (Ctenocephalides felis), mint a deltametrin nagyon hatékony a kifejlett bolhák (ha nem ellenálló populációk szintetikus piretroid).

Scalibor ® biztonságos az egész család számára: Innovatív technológia és állandó kiadás közvetlenül a lipid réteg optimalizálja a deltametrin Scalibor ®. Ez jelentős különbség a többi nyaklánc a párolgási kibocsátás teszi sok az aktív anyag rakódik le a földre, és a közelben a kutya.

Scalibor ® Látható is teljesen hatékony, ha a kutya nedves: Ezért nem szükséges eltávolítani a gallér, ha érintkezésbe kerül a vízzel. Ez egy nagyon fontos előnye más nyaklánc, különösen azokon a területeken a magas csapadék.

Scalibor ® nem szaga: Scalibor ® szagtalan, így nem zavarja a kutya vagy a tulajdonos, vagy, hogy rendszeres kapcsolatot az állat.

Scalibor ® hatékony 6 hónap: köszönhetően a hosszú időtartamú, legfeljebb 6 hónapig Scalibor ® nagyon kedvező a háztulajdonosok.

Customer Reviews Scalibor Antiparasitic Collar

5 Stars | 1484 Reviews
5 Stars
82%
4 Stars
15%
3 Stars
2%
2 Stars
0%
1 Stars
0%

Most positive review

By Sindija L.
in

My labradoodle has only had two ticks since the collar, which is amazing, because without you can usually find about 20-30 ticks crawling after a walk in the woods. Also the shipping was great and price as well. Thanks!

By
in

My labradoodle has only had two ticks since the collar, which is amazing, because without you can usually find about 20-30 ticks crawling after a walk in the woods. Also the shipping was great and price as well. Thanks!

By
in

I always use these collars for my Spinone dogs as they love to hunt. The collars keep them free from ticks and other biting insects.

By
in

ottimo antiparassitario

By
in

A mi perro siempre le ha ido bien con este collar.

By
in

perfecto!! ningun problema con pulgas o garrapatas

Standard price

9.516Ft

With Autoship

Save more in your Autoship deliveries! + info

Autoship order How does it work?
In stock
-
+

Pay with PayPal, Tarjeta, MasterCard, TrustPay, Visa. Prices valid for today